Bellerin Bantu Arsenal Daratkan Ceballos

Bellerin Bantu Arsenal Daratkan Ceballos

Bellerin Bantu Arsenal Daratkan Ceballos

Bellerin Bantu Arsenal Daratkan Ceballos

Kumpulan Agen Judi Bola Online Terbaik, – Dani Ceballos sudah sah masuk Arsenal. Ceballos mengutarakan, Hector Bellerin punyai terlibat dalam kehadirannya ke London Utara.

Pemain sepak bola berumur 22 tahun itu digaet dari Real Madrid dengan utang untuk musim 2019/2020. Di club barunya, Ceballos akan kenakan seragam nomer 8, yang awalnya digunakan Aaron Ramsey sepanjang tiga musim.

Dalam mengambil Ceballos, Arsenal memenangkan kompetisi dengan lawan sekotanya, Tottenham Hotspur. The Gunners rupanya mempunyai unsur plus sebab Ceballos punyai kedekatan dengan Bellerin.

“Well, seperti yang Anda ketahui ada beberapa pemain Spanyol di sini seperti Nacho Monreal serta Hector Bellerin. Saya akrab sekali dengan Hector di luar sepakbola, dengan pribadi,” papar Ceballos di situs sah Arsenal.

“Saya katakan ke ia, saya memperhitungkan masuk serta ia katakan jangan berpikir 2x sebab di sini yaitu satu kota serta club yang hebat serta saya ditanggung akan bersenang-senang,” jelas ia.

“Saya tidak sabar berjumpa ia serta katakan terima kasih atas pertolongan ia membawaku kemari,” Ceballos memberikan tambahan.

Ceballos dapat jalani kiprahnya bersama dengan Arsenal pada akhir minggu ini. Arsenal akan jalani pertandingan pramusim menantang Lyon di Piala Emirates, Minggu